Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میرزا قاسمی یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان‌های شمالی کشور می‌باشد. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می‌شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.

مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی:
بادمجان قلمی متوسط ۶ عدد
لیموترش ۱ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
سیر ۱ بوته
تخم مرغ ۳ عدد
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی:

برای طرز تهیه میرزا قاسمی، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پوست آن را خشک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس روی شعله‌ی گاز یا داخل فر کباب کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید آن‌ها را با چاقو ریز کنید و سپس بکوبید و کنار بگذارید.

اکنون سیر‌ها را ریز یا له کنید و با روغن تفت بدهید. بعد گوجه‌ها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید؛ و به پیاز‌ها اضافه کنید اجازه بدهید آب گوجه‌ها تمام شود و بعد بادمجان‌ها را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اجازه بدهید آب بادمجان‌ها کشیده شود اگر از رنگ میرزا قاسمی خوشتان نیامد می‌توانید ۱ الی ۲ قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

این مرحله را هر کس به سلیقه‌ی خود انجام می‌دهد. تخم مرغ‌ها را درون ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید و به مخلوط میرزاقاسمی اضافه کنید و سپس مخلوط کنید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا مواد با هم خوب پخته شوند.


نکاتی برای طرز تهیه میرزاقاسمی:

• می‌توانید برای تهیه میرزا قاسمی از بادمجان سرخ شده استفاده کنید. اما اصل این غذا با بادمجان کبابی و سیر است.

• بعضی از افراد تخم مرغ را جدا نیمرو می‌کنند و زمان سرو روی میرزاقاسمی می‌گذارند. بعضی‌ها مواد میرزا قاسمی را کف تابه پهن می‌کنند و تخم مرغ‌ها را روی آن می‌شکنند و مخلوط نمی‌کنند سپس در آن را می‌گذارند تا تخم مرغ روی میرزا قاسمی کامل بپزد.

• بعی افراد از طعم سیر خوششان نمی‌آید آن را حذف می‌کنند و به جای آن پیاز می‌زنند. ولی همانطور که می‌دانید اصل این غذا با سیر است.

• برای پخت میرزاقاسمی در استفاده از روغن خساست به خرج ندهید با روغن فراوان خوشمزه می‌شود.

• اگر دوست ندارید گوجه‌ها پوره باشند آن‌ها را ریز خرد کنید.

منبع:عصر ایران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • طرز تهیه سوپ شیر؛ پرطرفدارترین پیش غذای مجلسی (فیلم)
  • طرز تهیه چیز کیک نسکافه، خوشمزه و دلپذیر (فیلم)
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری